Imagini șocante vin din Grecia. Un depozit de muniții al Forțelor Aeriene elene a luat foc și a explodat după ce incendiile de pădure au ajuns foarte aproape de acesta. Toți localnicii și turiștii din zonă au fost evacuați. 

Totul a avut loc în orașul Volos situat în zona central-estică a Greciei. Practic, este vorba despre unul dintre orașele în care autoritățile elene au dat ordin de evacuare joi după-amiază ca urmare a pericolului generat de incendiile din zonă.

Explozia a fost atât de puternică încât geamurile localnicilor din zonă s-au făcut țăndări iar oamenii au ieșit speriați din case.

Potrivit presei elene, în depozit se aflau arme pentru avioanele F16, bombe și rachete. Autoritățile au intervenit cu șapte avioane și trei elicoptere pentru a se lupta cu flăcările uriașe.

Oamenii au fost evacuați din zonă cu trei nave de patrulare ale pazei de coastă, 22 de iahturi şi două remorchere potrivit poliţiei portuare. 

Articolul precedentPrognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Articolul următorFacturarea electronică va fi obligatorie în România pentru toate tranzacţiile între firme, din 2024 – Anunțul ministrului Boloș