Simona Halep se află acasă la Constanța și a făcut o declarație presei. Ea susține în continuare că este nevinovată de dopaj și că va lupta pentru a-și dovedi nevinovăția. 

„Sunt șocată! E o mare nedreptate ce se întâmplă, nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea or să iasă la iveală într-o zi.

Las experții să discute, ei se pricep cel mai bine și sunt convinsa că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovata și curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere și pot să spun că sunt dezamăgită că se pate judeca un sportiv doar pe presupuneri, toate analizele mele de sânge au ieșit negative și nu s-au găsit niciodată substanțe interzise, la urină doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infima de Roxadustat și asta a fost totul.

O să fac apel la această decizie fără sens și sper la adevărul o să iasă la iveala într-o zi și o să lupt până la capăt pentru acest lucru“, a declarat Simona Halep, la ieșirea din casă, la Constanța, în dimineața zilei de miercuri, citată de realitateasportiva.net.

Articolul precedentAlertă URIAȘĂ de atac, la graniță! Raed Arafat: „Trebuie să ne pregătim şi să protejăm populaţia”
Articolul următorRomânia ar urma să fie lovită de fenomene meteo severe, furtuni asemănătoare ciclonului Daniel – Anunțul meteorologului ANM