Pericol uriaș, marti dimineata, după ce o conductă de gaz a fost spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov, scurgerile de gaze fiind însemnate cantitativ. Pompierii intervin de urgență la fata locului cu mai multe autospeciale. Traficul în zonă a fost oprit, iar oamenii de la clădire de birorui din apropiere au fost evacuați. Distribuitorul de gaze a fost și el anunțat pentru a lua măsurile care se impun în astfel de situații.

Pompierii intervin, marti dimineata, pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unei conducte de gaz spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov.

La fața locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD.

A fost anunțat și distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun.

Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere și s-a oprit traficul în zonă.

Până în momentul de față, aproximativ 120 de persoane au fost evacuate.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPericolul persistă la Crevedia! Pompierii intervin din nou la locul exploziilor – Perimetrul de siguranță, lărgit