Astăzi vom avea o vreme predominant frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării, valorile termice din timpul zilei se vor situa ușor peste mediile multianuale. Cerul va fi senin în regiunile vestice, nord-vest și parțial în centru, iar în restul țării vom avea un cer variabil. Izolat vor fi posibile ploi slabe în zona Carpaților Orientali și în sud-estul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, unde sunt anunțate de către meteorologi rafale de 40…50 km/h. Temperaturile maxime de azi se vor încadra între 22 și 30 de grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, cu precădere în depresiuni se va forma ceață. 

În București astăzi vom avea frumoasă. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări după-amiaza. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât cea normală pentru această dată va fi de 30 de grade. 

La munte cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi slabe în zona Carpaților Orientali. Vântul va fi activ în cursul zilei în Carpații de Curbură. Valorile termice nu vor avea variații față de ziua precedentă. 

La mare vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 25 de grade.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Câți dealeri de viață și moarte, ca Doldurea, mai sunt în România?”
Articolul următorFăina din insecte, interzisă în produsele tradiționale românești. Mâncarea cu gândaci, larve și viermi va fi pusă pe raft special