Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi cere premierului Marcel Ciolacu, să publice raportul Corpului de control cu privire la azilele pentru persoane vârstnice.

“Cer premierului Ciolacu să publice raportul Corpului său de control cu privire la azilele de bătrâni. Marcel Ciolacu încearcă să vorbească la televizor, dar faptele îl depăşesc. Instituţiile din subordinea sa sunt fie incapabile, fie nu respectă autoritatea premierului. Este inadmisibil ca, după controale la nivel naţional ordonate de Ciolacu, tot societatea civilă să scoată la lumină orori din azile. În judeţul Mureş a fost descoperit un adevărat lagăr, în Voluntari – da, tot în Voluntari-ul clanului Firea-Pandele – bătrâni sunt ţinuţi în seră pe cod de caniculă”, a scris liderul USR, vineri, pe Facebook.

Potrivit lui Cătălin Drulă, această “criză naţională arată incapacitatea PSD” de a guverna pentru oameni.

“Reţelele de partid o duc bine, iar oamenii fără apărare suferă. Cer premierului Ciolacu să publice urgent raportul Corpului său de control. Oamenii oneşti din România au dreptul să ştie dimensiunea ineficienţei administraţiei PSD”, a adăugat preşedintele USR. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDeclarație halucinantă din Parlamentul României: Ce a spus un deputat AUR despre refugiații ucraineni – De ce a șters mesajul
Articolul următorMarcel Boloș: Lupta împotriva fraudei și a evaziunii fiscale intră într-o nouă etapă în România