Un bloc a ars din temelii, în Johannesburg, Africa de Sud. Autoritățile au anunțat că 52 de persoane au decedat. Deși nu se știe cauza incendiului, cei de la serviciile de urgență spun că, în interiorul clădirii de cinci etaje se afla „un adăpost improvizat”. 

Serviciile de gestionare a situaţiilor de urgenţă au declarat că alte 43 de persoane au fost rănite în incendiul izbucnit joi dimineaţa devreme.

Clădirea a fost evacuată, iar purtătorul de cuvânt Robert Mulaudzi a declarat că o operaţiune de căutare şi recuperare este în curs de desfăşurare. Este probabil ca numărul morţilor să crească, a spus el.

Nu este clar deocamdată ce a provocat incendiul.

În interiorul clădirii de cinci etaje se afla “un adăpost improvizat”, a declarat Mulaudzi. “Sunt o mulţime de structuri informale în interiorul clădirii. Există o multe resturi pe care trebuie să le îndepărtăm”, a afirmat oficialul.

Autorităţile au declarat că incendiul a fost în mare parte stins, dar fumul încă se mai strecura din clădirea aflată în centrul oraşului Johannesburg.

Imaginile de la televiziune au arătat maşini de pompieri şi ambulanţe în faţa unei clădiri cu ferestre arse, care a fost izolată de poliţie.

Articolul precedentRăzboi în Ucraina: două elicoptere ucrainene s-au prăbușit lângă Bakhmut
Articolul următorCamere de hotel cu 70% mai ieftine, de mâine. Start pentru programul “Litoralul pentru toţi”