Iga Swiatek s-a încoronat, în această după-amiază, campioană la Roland Garros pentru a treia oară în carieră. Poloneza s-a impus după o finală dramatică (a fost întoarsă din drum după ce a condus cu 6-2 și 3-0) contra Karolinei Muchova.

A fost nevoie de aproape trei ore de tenis (scor 6-2, 5-7, 6-4) pentru ca poloneza să cucerească al patrulea titlu de Grand Slam din carieră: a egalat nume importante precum Hana Mandlikova, Arantxa Sanchez Vicario, Kim Clijsters și Naomi Osaka.  Iga Swiatek a ajuns la cota patru titluri de Grand Slam câștigate. Cu această performanță ea le-a egalat pe Hana Mandlikova, Arantxa Sanchez Vicario, Kim Clijsters, Naomi Osaka (Era Open), Elisabeth Moore, Hazel Hotchkiss Wightman și Shirley Fry. În vârstă de 22 de ani, Iga Swiatek devine cea mai tânără jucătoare care cucerește 4 titluri de Grand Slam de la Serena Williams încoace (2002).

Sursă: HOTNEWS

Foto: Jean Catuffe /Dppi / Zuma Press / Profimedia

Articolul precedentAnca Alexandrescu aruncă bomba: Când pleacă Nicolae Ciucă din Guvern – Strategia PSD și PNL după protestele profesorilor
Articolul următorVreme severă în aproape toată țara! COD PORTOCALIU în mai multe județe