În funcție de trăsăturile majoritare ale populației României, dar și de ritualurile de frumusețe pe care le au româncele, Inteligența Artificială a reușit să creeze portretul celei mai frumoase femei de la noi din țară.

Astfel, portretul relevă o femeie blondă natural, cu pielea albă, cu păr des și scurt, cu trăsături rotunde, fruntea îngustă, ochii mici, verzi și privire caldă. Totodată, cea mai frumoasă femeie din România ar avea și buze pline și un zâmbet cald și perlat.

“Standardele de frumusețe romanești reflectă un stil clasic si sofisticat, fiind prioritar un aspect îngrijit și rafinat. Pielea netedă, limpede, sprâncenele îngrijite și părul stilat sunt caracteristicile cheie ale frumuseții românești.

Machiajul este adesea echilibrat și subtil, sporind caracteristicile naturale cu o atingere ușoară. Se dorește un fizic subțire, dar există o tendință în creștere de a îmbrățișa formele naturale ale corpului”, sunt standardele după care a fost creat portretul, potrivit worldtravelling.com.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentCare sunt riscurile folosirii aerului condiţionat
Articolul următorProducătorii şi importatorii de băuturi spirtoase din România spun că încasările la bugetul de stat din acciza la alcool etilic au scăzut cu 2,6 % în primul semestru