Este alertă la Moscova, iar aeroporturile din jurul capitalei Rusiei au fost închise temporar, în urma unor atacuri cu drone. Autoritățile au anunțat că au doborât 4 drone ucrainene în suburbiile Moscovei, marți dimineață.

Armata Rusă a transmis că cele 4 dispozitive zburătoare explozive ucrainene au fost doborâte în apropiere de Moscova și deasupra regiunii Briansk, la granița cu Ucraina. Conform oficialilor ruși, nu s-au înregistrat victime.

Corespondenții Reuters din zona Moscovei au confirmat că au fost auzite patru explozii puțin după ora 3 dimineața. 

Pe rețelele de mesagerie au apărut videoclipuri de la fața locului arată geamuri sparte la blocurile de locuințe și mai multe mașini avariate.

Spațiul aerian deasupra capitalei ruse a fost închis, iar trei aeroporturi din Moscova și-au suspendat zborurile în această dimineață.

Ucraina nu și-a asumat în mod direct responsabilitatea pentru vreunul dintre atacurile cu drone efectuate pe teritoriul rusesc, care s-au înmulțit în ultimele săptămâni, scrie Biziday.

Sursa foto articol: Reuters

Articolul precedentAnunț important privind majorarea pensiilor în 2024: Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, confirmă planurile de creștere
Articolul următorGrevă de avertisment a sindicaliștilor din Administrația Fiscală și protest în fața Ministerului Finanțelor