O boală gravă a lovit-o pe Vali, colega noastră de la Machiaj extrem de frumoasă și tonică, tocmai când în viața ei a apărut un nou suflet. Zâmbetul care îi lumina zi de zi chipul a apus brusc odată cu aflarea cruntului diagnostic – carcinom scuamos pelvin cu neuropatie cronică hiperalgică de nerv sciatic stâng prin invazie tumorală pelvină. Boala se poate însă trata, dar pentru asta este nevoie de un efort comun. Ajută și tu!

 

Imagine

Vali a apelat până în prezent la mai multe tratamente oncologice. 

Imagine

A ajuns și în Turcia pentru un tratament de specialitate, a urmat o fază de reevaluare în martie, s-a continuat tratatmentul, iar doctorii au spus că pot să o opereze, tratamentul nefiind eficient 100%.

Imagine

În prezent Vali este imobilizată la pat, iar piciorul stâng este paralizat din cauza nervului sciatic

Imagine

Operația care îi poate salva viața este una destul de dificilă. 4 doctori de 4 specialități diferite vor participa la această operație, motiv pentru care costurile sunt ridicate. 

Imagine

Costurile se ridică la nivelul de 48.000 – 50.000 de dolari, conform unei estimări inițiale date de doctori.

Operația este una periculoasă, iar doctorii au avertizat că pot exista complicații în urma acesteia. 

Din păcate, această operație nu se poate face în țară, ci numai în străinătate, motiv pentru care colectivul Realitatea Plus a lansat acest apel umanitar pentru colega lor.

Articolul precedentCătălin Drulă despre demisia Gabrielei Firea: ”Cine a protejat o structură mafiotă, care a torturat bătrâni, trebuie să dispară din viața publică”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET